Gemotiveerd

Z

Soepel proces

Persoonlijk contact

Home » Vloeistof verpakkingen

Vloeistof verpakkingen

Milpak is u graag van dienst voor het afvullen van vloeistoffen of voor het produceren van vloeistof verpakkingen. Als sinds 1987 is Milpak gekend als een co-pakker, die verpakkingen van hoge kwaliteit produceert. In het begin produceerden wij enkel nog zakjes voor melkpoeder en suiker. Vandaag de dag bieden wij een bredere waaier aan diverse kleine verpakkingen. Zo kunt u ons zeker benaderen voor het produceren van vloeistof verpakkingen en ook voor het afvullen van vloeistoffen. Laat ons gerust weten om wat voor soort vloeistoffen het gaat, dan bedenken wij daar een geschikte oplossing voor.

Productie van vloeistof verpakkingen en afvullen van vloeistoffen volledig in eigen beheer

Milpak heeft zowel de productie van vloeistof verpakkingen en het afvullen van vloeistoffen volledig in eigen beheer. Doordat wij zelf voor ieder stap in het proces zorgen, kunnen wij ook kwaliteit garanderen. Wij maken onder meer dosiszakjes, kleine zakjes met een inhoud van 1 tot 100 gram. De inhoud is geschikt voor eenmalig gebruik. Deze zakjes, die ook verpakkingen voor vloeistoffen zijn, produceren wij vanaf 1000 stuks. Bovendien zijn ze ook goed te bedrukken. Ook dit kunnen de medewerkers van Milpak voor u regelen.

Complete dienstverlening van Milpak

U merkt het al, bij verpakkingsbedrijf Milpak ontvangt u een complete dienstverlening. Van het bepalen van de verpakkingsvorm en de juist folie, tot het drukken van de wikkels en het gereedmaken van het product voor verzending: Milpak staat in voor iedere stap van het productieproces. Onze gemotiveerde medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om u perfect van dienst te zijn en u exact datgene te leveren dat u zich wenst. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Bel dan eens naar 32 (0) 9/ 383 71 12.