Gemotiveerd

Z

Soepel proces

Persoonlijk contact

Home » Sample verpakkingen

Sample verpakkingen

Zoekt u een producent van sample / portie verpakkingen? Dan bent u bij Milpak aan het juiste adres. Milpak is een co-pakker die sinds 1987 bedrijven helpt met het verpakken van hun producten, zoals poeders (peper, zout, suiker,…), vloeistoffen (olie, sauzen, cosmetica, alcoholgel,…), vaste producten (chocolade, snoep, kauwgom,…) en drukwerk. Onze firma is actief op de Belgische, Nederlandse en Franse markt. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische knowhow staan wij voor iedere stap van het proces in. Op onze dienstverlening kunt u rekenen, dat staat vast.

Sample verpakkingen geproduceerd met de grootste zorg bij Milpak uit Kruishoutem

Sample verpakkingen zijn optimaal om uw producten te verpakken en om uw klanten kennis te laten maken met uw product. Dit soort verpakkingen worden beschouwd als klantvriendelijk, omdat de consument direct een beeld krijgt van het product zonder dat deze iets hoeft te kopen. Bovendien zijn sample verpakkingen makkelijk in het gebruik. Milpak kan voor uw producten de juiste sample verpakkingen maken. Verpakken is immers niet ingewikkeld.

Neem direct contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in de diensten van Milpak uit Kruishoutem voor het produceren van uw sample verpakkingen? Dan horen wij graag wat uw wensen ten aanzien van uw verpakkingen zijn. U kunt ons contacteren via het telefoonnummer 32 (0) 9/ 383 71 12. Ook als u vragen heeft over onze productiewijze neemt u contact op met eerdergenoemd nummer.