Gemotiveerd

Z

Soepel proces

Persoonlijk contact

Home » Proefverpakking

Proefverpakking

Wilt u een proefverpakking laten maken voor het uitdelen van probeersels van uw product? Dan bent u bij Milpak uit Kruishoutem aan het juiste adres. Wij produceren verpakkingen om uw product zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële klanten. Of u nu proefverpakkingen van uw geproduceerde snoep wilt verspreiden of van uw geproduceerde saus, wij bieden voor elk product een passende proefverpakking

Een proefverpakking laten ontwikkelen door klantgerichte producent uit Kruishoutem

Milpak draagt de wensen van de klant ten aanzien van hun verpakkingen hoog in het vaandel. Dat uit zich onder meer in de directe en persoonlijke communicatie tussen de medewerkers van Milpak en de klant. Milpak is gespecialiseerd in pillowpack, flowpack en dosiszakjes, maar wij staan ook zeker open voor specifieke wensen van onze klanten. Niets is ons te gek. Alles is mogelijk, tot het tegendeel is bewezen. Op onze kennis en jarenlange ervaring kunt u rekenen, dat staat vast.

Bespreek direct de mogelijkheden voor uw eigen proefverpakking

U vindt bij ons allerlei verschillende soorten verpakkingen, waardoor u altijd een passende proefverpakking voor uw product vindt. Wilt u meer informatie over de verschillende verpakkingen of wilt u direct een proefverpakking laten maken voor uw product? Contacteer ons dan meteen door te bellen naar 32 (0) 9/ 383 71 12.