Gemotiveerd

Z

Soepel proces

Persoonlijk contact

Home » Kleine zakjes

Kleine zakjes

Bent u op zoek naar een producent die u aan exact de kleine verpakking zakjes kan helpen die u nodig heeft om uw producten in te verpakken? Misschien moet u dan eens contact opnemen met Milpak. Al decennialang produceren wij verschillende soorten verpakkingen voor klanten in binnen- en buitenland. Zo maken wij onder andere pillowpack, flowpack en dosiszakjes. Gepersonaliseerde zakjes maken is voor ons ook geen enkel probleem. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Gepersonaliseerde kleine verpakking zakjes geproduceerd door gecertificeerd bedrijf uit Kruishoutem

Milpak heeft twee certificaten op zak, namelijk COMEOS FOOD en Loonwerk Biologische producten. Bij ons uw gepersonaliseerde kleine verpakking zakjes laten produceren is daarom een goed idee. U weet bij ons zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt. Bij de productie van onze verpakkingen maken we gebruik van verschillende soorten folie. Welke folie in uw geval gebruikt zal worden, is afhankelijk van het product dat u wilt verpakken. Onze mogelijkheden zijn echter zeer uitgebreid. Zo kunnen wij kaarten, gadgets en drukwerk verpakken, maar ook vloeistoffen, poeder, medicijnen en voedingswaren. Bovendien vinden wij sowieso dat alles mogelijk is, tenzij het tegendeel reeds is bewezen.

Bedrukken van kleine verpakking zakjes behoort ook tot de mogelijkheden

Milpak maakt ook gepersonaliseerde kleine verpakking zakjes. Dit doen wij bijvoorbeeld door zakjes te bedrukken. Ook kunnen wij verpakkingen van een etiket of van een doorkijkvenster voorzien. Wij bieden talloze mogelijkheden. Informeer gerust naar de opties en vraag onze specialisten ook zeker wat zij u zouden adviseren.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de prijs die Milpak uit Kruishoutem vraagt voor het produceren van gepersonaliseerde kleine verpakking zakjes? Vraag dan gerust even een offerte aan. Natuurlijk zijn vragen over andere zaken ook altijd welkom. Wilt u één van onze medewerkers contacteren? Bel dan even naar 32 (0) 9/ 383 71 12.