Gemotiveerd

Z

Soepel proces

Persoonlijk contact

Home » Co packaging

Co packaging

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van co packaging? Heeft u reeds kennisgemaakt met Milpak? Indien niet, dan moet u dat zeker eens doen. Ons bedrijf is namelijk gekend als een betrouwbare co-pakker, al sinds 1987. Bedrijven kunnen met een gerust hart de productie van verpakkingen van hun producten aan ons uitbesteden. Wij zijn zowel bedrijven uit België als uit Nederland en Frankrijk van dienst. Wellicht is Milpak binnenkort ook uw partner voor co packaging.

Milpak: een specialist op het gebied van co packaging

Milpak is een specialist op het gebied van co packaging. Bij ons kunt u dan ook terecht voor verschillende soorten verpakkingen, van een loonverpakking tot sachets. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische kennis kunnen wij zorg dragen voor iedere stap van het maakproces. Of het nu gaat om het bepalen van de verpakkingsvorm, het drukken van wikkels, de folie of het afgewerkte product inpakken en gereedmaken voor verzending, wij dragen er zorg voor.

Persoonlijk contact om onze klanten

Milpak onderhoudt direct en persoonlijk contact met klanten. Voor iedere vraag en iedere wens staan wij open. Alles kan, tenzij wij reeds het tegendeel hebben ondervonden. Wenst u meer informatie te verkrijgen over onze dienstverlening op het gebied van co packaging? Contacteer ons dan gerust. Dit kunt u doen door te bellen naar 32 (0) 9/ 383 71 12.

Milpak