Gemotiveerd

Z

Soepel proces

Persoonlijk contact

Home » Sachets afvullen

Sachets afvullen

Heeft u een bedrijf nodig dat voor u sachets kan afvullen of een sachet verpakking voor u kan produceren? Dan bent u bij Milpak aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij iedere klant aan de gewenste verpakking helpen. Momenteel produceren wij voornamelijk flowpack, pillowpack en sachets, die wij ook kunnen afvullen. Milpak is actief op zowel de Belgische als de Nederlandse en Franse markt.

Sachet verpakking produceren en sachets afvullen: alles onder één dak bij Milpak uit Kruishoutem

Bij Milpak vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak. Bij ons kunt u namelijk uw sachet verpakking laten produceren, maar ook uw sachets laten afvullen. En dat is heel handig natuurlijk. Wij maken sachets die geschikt zijn voor een inhoud van 1 tot 100 gram (poeder, tabletten, vloeistoffen, et cetera). U kunt bij ons een sachet verpakking bestellen wanneer u er meer dan 1000 stuks van wilt hebben. Wij maken sachets van verschillende soorten folies. U kunt hierbij denken aan de volgende samenstellingen:

  • Polyester / alu / polyetheleen voor de productie van hoogwaardig beschermende verpakkingen.
  • Papier / polyethyleen, geschikt voor zakjes voor suiker, peper, zout, et cetera.
  • Papier / alu / surline, in het bijzonder voor verpakkingen voor agressieve producten zoals onderhoudsproducten.
  • Papier / alu / polyetheleen, dat wordt gebruikt voor zakjes voor vochtgevoelige producten als oplospoeders.

Van welke folie uw sachet verpakking gemaakt dient te worden, is afhankelijk van de producten die u wilt verpakken. Naast het produceren van verpakkingen en het afvullen van sachets, kunnen wij uw sachets verpakking ook bedrukken. Daarmee wordt uw verpakking de ideale reclamedrager.

Bel voor het inwinnen van advies of meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten die Milpak uit Kruishoutem levert of wilt u advies inwinnen bij één van onze specialisten? Bel dan gerust even naar 32 (0) 9/ 383 71 12. Wij helpen u met veel plezier.