Uw expert op het gebied van verpakken

Milpak, sinds 1987 gekend als co-pakker, richt zich naar bedrijven die de verpakking van hun producten uitbesteden. Uitgerust voor het verpakken van poeders, korrels, tabletten, vloeistoffen en drukwerk in klein-verpakkingen. Actief op de Belgische, Nederlandse en Franse markt.

Waar wij in uitblinken

  • Direct en persoonlijk
  • Jong, gemotiveerd en groeiend
  • Kleine en grote oplages
  • Gepersonaliseerd
  • Innoverend
  • Modern

Hoe gaan wij te werk?

1. Analyse

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen wij precies weten wat u van ons verwacht. We luisteren naar uw wensen en zoeken samen met u naar de juiste verpakking voor uw product.

2. Prijsofferte

Eens we over de nodige informatie beschikken, kunnen wij aan de slag om voor u een correcte prijsofferte op te stellen.

3. Verwerking

Als u voor ons kiest, zullen wij het productieproces op gang brengen. Dit kan bestaan uit het uitwerken van de folie, de omdozen, eventueel display’s en/of bijhorende verpakkingen. Eens wij alle goederen in ons bezit hebben zullen wij overgaan tot het verpakken van uw goederen.

4. Levering

Als klant kiest u er zelf voor of u wil instaan voor de afhaling van de afgewerkte goederen of dat u wenst dat wij het transport regelen.

Contacteer ons voor persoonlijk advies

Wilt u ons inschakelen voor het verpakken van uw producten? Maak gebruik van onderstaande button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze experts staan graag voor u klaar. Bijvoorbeeld wanneer u een verpakking op maat wilt laten realiseren of persoonlijk advies wilt inwinnen.