Gemotiveerd

Z

Soepel proces

Persoonlijk contact

Home » Kleinverpakking

Kleinverpakking

Milpak is uw partner wanneer u een specifieke kleinverpakking wilt laten produceren door een gespecialiseerde producent. Milpak produceert al sinds 1987 verschillende soorten verpakkingen voor verschillende soorten producten van klanten. Zo maken wij onder andere pillowpacks, dosisverpakkingen en flowpacks. Echter, niets is ons te gek. Alles kan zolang het tegendeel niet bewezen is. Heeft u een specifieke wens ten aanzien van uw kleinverpakking, dan vernemen wij dat graag van u.

Kleinverpakking gemaakt door een gecertificeerd bedrijf uit Kruishoutem

Milpak is een jong en groeiend bedrijf waar gemotiveerde mensen werken. Zij beschikken over veel kennis en ervaring, waardoor zij iedere stap van het productieproces in goede banen kunnen leiden. Bovendien is onze firma ook gekend als een gecertificeerd bedrijf. Wij hebben namelijk de certificaten Loonwerk Biologische producten en COMEOS FOOD mogen ontvangen. Schakelt u Milpak in voor de productie van een kleinverpakking? Dan kunt u op persoonlijk en direct contact rekenen. Kortom, bij ons ontvangt u niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook een uitstekende klantgerichte service.

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u benieuwd wat Milpak uit Kruishoutem in uw specifieke situatie kan beteken? Contacteer ons dan gerust om meer informatie op te vragen. Dit kunt u doen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 32 (0) 9/ 383 71 12.