Gemotiveerd

Z

Soepel proces

Persoonlijk contact

Home » Cosmetica verpakkingen

Cosmetica verpakkingen

Heeft u nog geen geschikte producent en leverancier van cosmetica verpakkingen gevonden? Misschien moet u Milpak eens contacteren. Milpak uit Kruishoutem is een specialist als het gaat om het produceren van diverse soorten verpakkingen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks. Contacteer ons ook gerust ook als u verpakkingen specifiek voor cosmetica nodig heeft. Immers, niets is ons te gek.

Cosmetica verpakkingen geproduceerd dankzij jarenlange ervaring en technische kennis

Verpakkingen maken is een vak. De gemotiveerde medewerkers van Milpak beschikken over jarenlange ervaring en uitgebreide technische kennis. Hierdoor kan Milpak instaan voor het volledige productieproces van uw verpakkingen, bijvoorbeeld uw cosmetica verpakkingen. Of het nu gaat om het bepalen van een geschikte verpakkingsvorm of het gereedmaken van een verzending, wij doen alles in eigen beheer. Tijdens het maakproces van uw verpakkingen onderhouden wij persoonlijk en direct contact. Het gaat immers om de productie van uw verpakkingen.

Hoge kwaliteit gegarandeerd geleverd door Milpak uit Kruishoutem

Milpak heeft diverse certificaten behaald, waaronder COMEOS FOOD en Loonwerk Biologische producten. Hiermee tonen wij aan dat wij producten van hoge kwaliteit leveren. Wilt u door Milpak cosmetica verpakkingen laten maken? Laat ons dan gerust iets weten door te bellen naar 32 (0) 9/ 383 71 12. Wij bespreken graag de mogelijkheden.